Welkom

Welkom! We gaan graag de conversatie aan over de inhoud van onze artikelen. Wij zijn verheugd dat onze community gepassioneerd is over Agile- en Scrum-onderwerpen en dat ze hun ideeën, vragen en opmerkingen regelmatig delen. We hanteren Terms of Use: Privacy Beleid en hanteren enkele algemene discussie richtlijnen.

Richtlijnen

Discussie richtlijnen hanteren wij vooral om discussies een geweldige beleving te maken op onze site. Alle opmerkingen moeten worden ingediend via het systeem, dat betekent dat u zich moet registreren om te reageren. Lees de Europese spelregels van registratie hier.

Goedkeuring

Uit ervaring weten wij dat er ook andere mogelijkheden zijn, maar dit is het systeem dat nu eenmaal het beste werkt. Alle ingediende opmerkingen worden door ons goedgekeurd voor publicatie (behalve degene die zijn blijven hangen in ons spamfilter). We behouden ons echter het recht voor om op elk moment opmerkingen te bewerken of te verwijderen op basis van onze redactionele beoordeling. Hierover kan niet worden gecommuniceerd.

Opmerkingen

Opmerkingen moeten waarde aan het gesprek toevoegen, uiteraard authentiek zijn en niet spammen. Als uw opmerking te oppervlakkig is en/of er andere indicatoren zijn dat u een spammer bent, wordt de opmerking niet goedgekeurd/geplaatst en/of verwijderd.

Toevoegen links

Je mag alleen links in jouw reactie opnemen als deze aan het gesprek toevoegen en niet ter zelfpromotie zijn. Als er bijvoorbeeld een discussie is over agile-tools en jij bijvoorbeeld werkt bij een  organisatie die diensten of producten levert, dan mag je geen link naar jouw product in de opmerking plaatsen. Tenzij dit absoluut noodzakelijk is voor jouw bijdrage ​​aan het gesprek op een zinvolle manier. Dit ter onzer beoordeling.

Opmerkingen

Houd s.v.p. jouw opmerkingen relevant en bij het oorspronkelijke bericht. Neem geen ‘post’ mee naar een geheel andere vraag. Controleer of jouw vraag is beantwoord door andere berichten. Zo niet, dan kun je deze vraag indienen via de pagina about.

Links

Alle links die zijn ingesloten in reacties hebben een nofollow-attribuut. Dus als je ons via jouw reactie een linkkoppeling naar jouw site wilt geven, werkt dat niet.

Be Good

Tenslotte, Be Good. Het is prima om je unieke perspectief te delen en we zullen die van ons delen. We hoeven het niet eens te zijn om een ​​vruchtbaar gesprek te voeren, maar als je onbeleefd bent, krijg je een enkele reis uit de discussie!

Do not copy

Zoals je zult begrijpen is het veel werk om elke week artikelen te schrijven. Dat doe ik graag, maar kopieer artikelen niet. Verwijs s.v.p. naar mijn site met een link naar de site of het betreffende artikel. Dan doen we elkaar een plezier, be good!

Alvast bedankt!

We danken je in de eerste plaats voor jouw deelname en we hopen dat jij het ook leuk vindt om deel te nemen aan de discussie!